Gabriela Zoană, discurs în Parlamentul European: Aceasta este una dintre prioritățile României

Zoană
Zoană

Eurodeputatul Gabriela Zoana a susținut o declarație în plenul Parlamentului European de la Strasbourg cu ocazia prezentării priorităților Presedintiei României la Consiliul Uniunii Europene.

"Poate nu întâmplător, astăzi, cu ocazia prezentării priorităților României la Președinția Consiliului Uniunii Europene, România sărbătorește două aniversări importante: 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, poetul nostru național, tradus în peste 60 de limbi, și Ziua Culturii Naționale. Pentru noi, românii, ceea ce se întâmplă astăzi, acum, în Parlamentul European, când România, prin vocea premierului Viorica Dăncilă, își prezintă viziunea sa pentru mandatul Președinției UE, reprezintă un al treilea moment de sărbătoare, o sărbătoare care ne face să ne simțim cu adevărat europeni, fii și fiice ale marii familii a popoarelor membre ale Uniunii.
 

Prioritatea României: agricultura

Profit de prilej pentru a ura mult succes premierului Viorica Dăncilă și vă îndemn pe toți să aveți încredere în capacitatea și viziunea României în decursul acestui mandat. Este o onoare pentru mine să lucrez la dosarele ce vor fi coordonate de Președinția țării mele. În calitate de vicepreședinte al Comisiei de agricultură din Parlamentul European, știu că una dintre prioritățile Europei este Politica Agricolă Comună. Succes, doamnă premier! Succes, România!", a declarat Zoană.

VEZI ȘI:

România, aderare la Schengen. Dăncilă, anunț în premieră

Realitatea TV, suspendare emisie, dezbătută în PE. Dăncilă, mesaj ferm


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel