EXCLUSIV  Gabriela Szabo, refuzată de Tatulici după ce i-a făcut o propunere neașteptată

Gabriela Szabo i-a făcut o propunere lui Mihai Tatulici așa, ca de la campion în sport la campion în televiziune.

Jurnalistul, după ce a plecat de la Tele 7 abc, a fost sunat de marea sportivă pentru a-i face o propunere total neașteptată: înființarea unei televiziuni cu banii ei. Gabriela Szabo avea deplină încredere în Mihai Tatulici. Pe vremea aceea, ea era încă în activitatea sportivă de performanță și, fără nici o condiționare, voia să îl ajute. Mihai Tatulici rămăsese interzis și de emoție, dar și de oferta neașteptată pe care o primise. Banii Gabrielei Szabo nu erau mulți, dar nici nu mai conta acest lucru. Gestul în sine valora mult mai mult.

Mihai Tatulici a fost întrebat la DC News de ce nu a acceptat oferta sportivei.

"Doamna Szabo a fost foarte drăguță, o mare sportivă. Avea și ea niște bani, dar cu banii aceia nu puteam să fac nimic. Erau prea puțini. Era foarte complicat. Problema nu este înființarea unei televiziuni. Problema este să funcționeze o durată de timp relevantă, măcar zece ani. Pentru acest lucru îți trebuie mulți bani. Gabriela Szabo nu a avut banii necesari nici pentru ca televiziunea să funcționeze un an. A fost foarte drăguță, i-am mulțumit, dar nu am făcut televiziune", a povestit Mihai Tatulici la DC News.

Iată răspunsul integral:

"Multora le datorez respect și recunoștință pentru modul în care mi-au confirmat vocația. Cu Gabriela Szabo e altceva. Ea mi-a dat, pentru câteva clipe, iluzia că sunt ca și ea. Un campion. Și chiar dacă nu am fost, iluzia rămâne în amintiri. Și-mi întărește convingerea de-o viață că dacă ești devotat unei pasiuni, nu contează dacă ai pierdut o cursă. Important este să participi și să crezi în tine", a scris Mihai Tatulici în "'Singur între două veacuri - volumul I'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel