Gabriela Firea, semnal de apropiere de Victor Ponta: Un om responsabil. Are multă experiență la guvernare

Ponta / Firea
Ponta / Firea

Primarul PSD al Capitalei Gabriela Firea susține că liderul Pro România Victor Ponta este un om responsabil și nu dorește ca România să intre într-o criză. Firea consideră că se pot găsi soluții pentru guvernare și printre adversarii politici ai social-democraților.

"Eu cred că și Victor Ponta, pentru că a fost prim-ministru, președinte al PSD, este un om responsabil. Sunt convinsă că nu dorește ca România să intre într-o criză. Sunt absolut conștientă că are multă experiență la guvernare și știe ce ar însemna ca România să fie condusă de un cabinet demisionar sau de un cabinet într-o criză acută. Am citit și declarațiile domniei sale, nu merg pe ideea unui scenariu distructiv. Cred că se pot găsi soluții constructive chiar și printre adversarii noștri politici de la acest moment", a declarat Gabriela Firea înaintea CEx-ului PSD de sâmbătă, la Constanța.

PSD a purtat discuții cu membri ai ALDE pentru a le propune unora dintre aceștia să vină în Guvern iar noul Executiv să obțină sprijinul necesar la votul în Parlament, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Întrunirea CEx de sâmbătă vine după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de Viorica Dăncilă. Acesta a precizat că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. ALDE a decis luni să iasă de la guvernare și a format o alianța electorală cu Pro România în vederea susținerii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel