Gabriela Firea, sârmă în colon. Pandele - Stamule, conflict, în direct, la România TV

Gabriela Firea și Florentin Pandele
Gabriela Firea și Florentin Pandele

În direct la România TV, Florentin Pandele s-a arătat revoltat cu privire la unele afirmații făcute de un invitat aflat în platou, în cadrul jurnalului de știri, cu privire la soția sa, Gabriela Firea.

”Eu cred că aceaste informații sunt doar niște povești de campanie. Eu cred foarte mult în teoria conspirației”, a precizat Tănase Stamule în timpul emisiunii.

”Aș vrea să fac un comentariu vis-a-vis de ceea ce spunea domnul telenovelist mai devreme. Despre un comentariu despre sârma doamnei Firea. Sârma care s-a găsit în colon. Eu vreau să îmi dați numărul cuiva din studio să vă trimit poze cu sârma care s-a găsit în colon. Doamna Firea nu a spus absolut nimic despre sârma care s-a găsit în colon. Eu într-o emisiune înainte de Paște am spus într-o emisiune despre această sârmă. Nu vreau să creem un spectacol. Nu vrem să se victimizeze doamna Gabriela Firea li vreau doar atît să spun vis-a-vis de atitudinea pe care a avut-o acest domn telenovelist, care probabil primește mesaje pe telefon și se gândește cum să minimalizeze niște situații care după părerea mea, ar trebui ca instituțiile statului să se sesizeze. Cred că ar trebui să se termine o dată pentru totdeauna să se mai pună mercur, să se încerce anumite lucruri în care să ducă într-o situație critică anumite persoane publice. L-am urmărit pe domnul telenovelist care cu un zâmbet așa sarcastic, dumnealui minimaliza tot ceea ce dumneavoastră ați comentat mai devreme”, a precizat Florentin Pandele în direct la România TV. 

Nu se dorește începerea unei anchete în acest caz

”Nu știu dacă s-a deschis o anchetă, nu știu. Nu vrea Gabi să înceapă probabil o asemenea anchetă. Eu când am spus ce s-a găsit în colon, v-aș ruga să dați pe post pozele. Vor fi confirmate de medicii de la Cantacuzino”, a mai precizat Florentin Pandele. 

Conflict în direct la România TV

Aflat în platou la România TV, Tănase Stamule a răspuns afirmațiilor făcute de Florentin Pandele. 

Tănase Stamule: Sunt foarte multe teorii ale conspirației, lansate în spațiul public astăzi, și mi se pare foarte ciudat că toate aceste teorii se întâmplă exact în perioada de campanie. Și din nefericire, acuma, Doamne ferește să fie așa. Dacă într-adevăr este o așa problemă de sănătate, Doamne ferește, nimănui nu ăi doresc să aibă probleme de sănătate.

Florentin Pandele: Domnul telenovelist, domnul telenovelist... lui Gabriela Firea i s-au tăiat 30 de centimetri din colon. Nu am vrut să transformăm această nenorocire a noastră, a familiei, într-un subiect de campanie. Eu invitat în acea emisiune mi-am putut permite să spun că o femeie care are un copil de 6 ani și unul de 3 ani, găsindu-se într-o poziție trecătoare, în momentul de față. I s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu am căutat să fac un spectacol în campanie.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel