Urmărește emisiunea live


Firea, decizie după ce a fost huiduită

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a decis să își suspende pagina oficială de Facebook la scurt timp după ce o parte dintre cetățenii veniți la Arena Națională au huiduit-o la evenimentul organizat cu ocazia victoriei Simonei Halep la Turneul de la Roland Garros.

După momentul huiduielilor de pe Arena Națională, cetățenii au continuat șirul de critici pe pagina oficială a primarului Capitalei Gabriela Firea. Astfel de de bine de o ora, pagina Gabrielei Firea nu mai poate fi accesată, decizia politicianului de a-și suspenda pagina fiind probabil una de moment.  

Huiduită când a început să vorbească

Gabriela Firea a fost huiduită, luni seară, pe Arena Națională, unde Simona Halep a adus trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros. După ce a fost intonat imnul României de către Marcel Pavel și Monica Anghel, a luat cuvântul Gabriela Firea. În acel moment, a început un episod masiv de huiduieli. "Ne bucurăm că ai venit în țara noastră. Nu fac altceva decât să-mi exprim satisfacția pentru că ai venit în țară și să-ți ofer cheia orașului București. Te rog să primești cheia capitalei țării și această plachetă omagială", a spus Gabriela Firea. "Te felicit pentru tot ceea ce ai făcut și îți urez succes. Doamne ajută!", a mai spus primarul general al Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel