Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep - update

Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep
Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională la evenimentul dedicat Simonei Halep

Gabriela Firea a fost huiduită, luni seară, pe Arena Națională, unde Simona Halep a adus trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros. 

Luni seară, începând cu ora 20.00, Primăria Capitalei a organizat o ceremonie în onoarea Simonei Halep, în cadrul căreia sportiva a prezentat românilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. 

După ce a fost intonat imnul României de către Marcel Pavel și Monica Anghel, a luat cuvântul Gabriela Firea. În acel moment, a început un episod masiv de huiduieli. "Ne bucurăm că ai venit în țara noastră. Nu fac altceva decât să-mi exprim satisfacția pentru că ai venit în țară și să-ți ofer cheia orașului București. Te rog să primești cheia capitalei țării și această plachetă omagială", a spus Gabriela Firea. "Te felicit pentru tot ceea ce ai făcut și îți urez succes. Doamne ajută!", a mai spus primarul general al Capitalei.

Ce a declarat Halep

Ulterior, Simona Halep s-a adresat celor prezenți, moment în care huiduielile s-au oprit. "Este un moment deosebit! Ce pot să vă spun este că sunt foarte mândră că sunt româncă. Aceste perfomanțe sunt 100% din țara noastră. Eu m-am antrenat aici, am crescut aici. Și mereu am crezut, chiar dacă provin dintr-o țară mai micuță, că se poate face o performanță mare", a zis Halep.

De menționat că, și în momentul în care prezentatorul evenimentului a menţionat numele Primăriei Capitalei, publicul a început să huiduie.

Update: Gabriela Firea, ulterior, a publicat următorul mesaj pe Facebook: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment: ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre.

Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine... pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!".

Vezi și: Simona Halep, la Arena Națională. Eveniment după succesul istoric de la Roland Garros - rezumat


Vezi și: Firea, huiduită la evenimentul Simonei Halep. Chirieac: Nivelul de ură din societate este toxic


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel