Urmărește emisiunea live


Gabriela Firea: Grupul China Power, implicare în dezvoltarea Capitalei

Primarul Gabriela Firea s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Grupului China Power, care este interesat de proiectele de dezvoltare ale municipalităţii.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit miercuri, la sediul municipalităţii, cu o delegaţie a grupului China Power, aflată în Bucureşti pentru a identifica oportunităţi de implicare în proiecte de anvergură, a informat PMB, prin intermediul unui comunicat de presă.

Primarul general a arătat că municipalitatea are în plan demararea unor proiecte majore în sectoare precum: infrastructură, sănătate, energie sau protecţia mediului.

'Avem un plan ambiţios de dezvoltare a Capitalei, pentru care avem nevoie de parteneri puternici. Suntem deschişi pentru colaborarea cu investitori serioşi, de prestigiu, alături de care să putem realiza proiecte de anvergură pentru Capitală, atât în baza unor parteneriate public-private, cât şi prin procedurile clasice de achiziţii publice', a afirmat Firea.

[citeste si]

Reprezentanţii PMB au făcut o prezentare a proiectelor care vor fi derulate în perioada următoare, urmând să se alcătuiască un grup de lucru care să identifice posibilităţile de colaborare pentru proiectele care vor prezenta interes pentru grupul chinez.

Soluţii la cheie

'Reprezentanţii China Power au precizat că pot oferi soluţii la cheie - proiectare, planificare, execuţie, mentenanţă/exploatare, inclusiv finanţare, pentru proiecte mari din următoarele domenii: energie (termică, hidro, nucleară, verde), infrastructură (drumuri, poduri, căi ferate, metrou) şi protecţia mediului (tratarea apelor uzate şi a deşeurilor menajere)', a menţionat PMB.

China Power este o companie strategică deţinută de statul chinez care numără peste 210.000 de angajaţi şi derulează proiecte în valoare de peste 40 miliarde de dolari în 100 de ţări, se precizează în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel