Urmărește emisiunea live


GABRIELA FIREA-GELU VIȘAN, scandal la România TV. Gelu Vișan: Vai ce aștept să mă dați în judecată. Gabriela Firea: Știu că vă place scandalul

Gabriela Firea și Gelu Vișan, invitați în cadrul unei emisiuni la România TV, "Ultima oră", au avut un schimb acid de replici. Mărul discordiei a fost dezvăluirea lui Victor Babiuc care a zis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea.

VEZI ȘI: DEZVĂLUIREA BOMBĂ a Sulfinei Barbu, despre relația Elenei Udrea cu Băsescu

Gabriela Firea: Prima atestare documentară a colaborării lui Traian Băsescu cu fosta Securitate a apărut în ziarul Telegraf în 1992. Ziarul a publicat un registru cu lista membrilor de partid pentru care se cerea acceptul să colaboreze în continuare cu Securitatea. Acel document nu avea cum să fie negat pentru că era autentic și repet: poate fi consultat pentru că a apărut în presă. În ultimii ani, Traian Băsescu a vrut să inducă ideea că acea colaborare cu Serviciile Speciale ținea strict de domeniul profesional. Să vii în 2014... și să spui că toată lumea minte... inclusiv raportul publicat în presă în 1992... este neveromisil. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât noi și trag singuri propriile concluzii.

Gelu Vișan: Eu nu înțeleg politicienii care nebazându-se pe fapte fac astfel de acuzații. Doamna Gabriela Firea, eu primesc scrisori de la prietenii soțului dumneavoastră care îmi spun - cu documente și cu fapte - că Florentin Pandele s-a pus să cumpere toate terenurile din Ilfov. Eu nu cred așa ceva, deși sunt mărturii cu toate șmecheriile pe care le face. Repet: eu nu cred așa ceva, dar sunt dovezi.

Gabriela Firea: Dumneavoastră vreți să lăsați ca emisiunea să se transforme într-un monolog al domnului Vișan? Domnule Vișan, dacă aveți de făcut reclamații, vă rog să vă adresați Parchetului.

Gelu Vișan: Sunt zvonuri pe care le știu de trei luni despre soțul dumneavoastră. 

Gabriela Firea: Dacă sunteți bărbat, mergeți să vă întâlniți cu soțul meu și vorbiți cu el personal. Eu nu am venit aici ca purtător de cuvânt al soțului meu. Mizerii de acest fel nu mai merg în campania electorală din 2014.

Gelu Vișan: Eu v-am zis că nu cred astfel de lucruri.

Gabriela Firea: Vă dau adresa de la DNA. Tăinuți ceva? Vreți să fiți dat în judecată? Veți fi dat în judecată.

Gelu Vișan: Vai ce aștept să mă dați în judecată!

Gabriela Firea: Știu că vă place scandalul. Aveți probleme de sănătate. Domnule Vișan, cumpărați-vă un spațiu de emisie virual și vorbiți acolo pentru că oricum ce spuneți sunt doar aberații.

Gelu Vișan: De unde știți că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității?

Gabriela Firea: Eu am citat dintr-un ziar și cu asta punct. Dacă vreți să faceți alte reclamații, există instituții ale statului și vă rog să nu tăinuți faptele penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel