Gabriela Firea CONFIRMĂ episodul dispariției lui Grindeanu: A fost de NEGĂSIT, s-a întors SCHIMBAT

Gabriela Firea a confirmat episodul dispariției lui Sorin Grindeanu în ziua scandalului generat de adoptarea OUG 13. Primarul capitalei a povestit întreaga întâmplare și cum liderii coaliției au încercat în zadar să îl contacteze.

Sorin Grindeanu ar fi trebuit să fie prezent la o întâlnire comună a coaliției de guvernare, conform celor relatate de Gabriela Firea. 

"Când un coleg nu vine la o întâlnire te gândești la o problemă medicală, nu că l-au răpit extratereștrii. Am dat telefoane peste telefoane. Nu mai răspundea la telefon. Domnul Vanghelie nu știu de unde avea informații despre dispariția lui Sorin Grindeanu, dar sunt corecte. A dispărut șase-șapte ore. Domnului Tăriceanu i-a venit ideea să îi ceară aghiotantului domniei sale să îl sune pe unul din SPP-iștii domnului prim-ministru. Domnul respectiv a fost contactat și a zis că domnul Grindeanu este sănătos, dar nu îi poate spune unde se află," a povestit Gabriela Firea la Antena 3.

Gabriela Firea a declarat că s-a încercat cu insistență contactarea premierului până în momentul în care nici SPP-iștii nu au mai răspuns la telefon. Ea spune că deși Sorin Grindeanu a apărut în cel din urmă după șase sau șapte ore, totul ar fi fost schimbat în atitudinea sa. 

"S-a adresat rugămintea angajatului SPP să i se transmită domnului prim-ministru un mesaj că este așteptat la întâlnire. Domnul de la SPP a zis că îi va transmite și a refuzat din nou să dezvăluie locația pentru că nu are acceptul premierului. S-a revenit cu telefonul tot la domnul SPP-ist care nu a mai răspuns nici dumnealui. Câțiva colegi de-ai noștri care aveau o relație bună cu apropiați ai premierului au început să dea telefoane să întrebe dacă s-a întâmplat ceva. Pur și simplu a fost un blocaj total. Pe seară a apărut schimbat, iar din acel moment lucrurile s-au înrăutățit. A apărut schimbat ca atitudine," a spus Gabriela Firea la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel