Gabriela Firea: „Bucureștenii vor putea circula pe Podul Ciurel încă din primăvară”

Foto: Facebook Gabriela Firea
Foto: Facebook Gabriela Firea

Primarul Capitalei a fost pe șantierul unui viitor pod al capitalei și a informat despre completarea sa.

Gabriela Firea a fost prezentă pe șantierul proiectului „Străpungere Ciurel - Nord Rutier Virtuții”, a cărei prime etape se află pe final, și a informat că bucureștenii vor putea circula pe Podul Ciurel încă din primăvară.

„Așa cum am promis, realizarea primei etape a proiectului ”Străpungere Ciurel – Nord Rutier Virtuții” se apropie de final, iar în primăvara anului viitor, bucureștenii vor putea circula pe Podul Ciurel, un obiectiv de investiții extrem de important pentru fluidizarea traficului din Capitală", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Nodul Virtuții, realizat în proporție de 90%

„Reamintesc faptul că acest proiect, inițiat în urmă cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de execuție de doar 10%, iar, în prezent, nodul Virtuții, componentă a acestei investiții, este realizat în proporție de 90%", a adăugat Primarul Capitalei.

„Proiectul urmărește realizarea unui drum expres care face legătura între Splaiul Independenței și Autostrada A1: se traversează Șoseaua Virtuții, apoi se poate ieși în cartierele Drumul Taberei și Militari, de acolo în Centura Bucureștiului și mai departe în Autostrada A1", a mai scris Gabriela Firea.

Trafic mai ușor la intrarea în Capitală


„Prin realizarea acestui obiectiv se va obține o intrare mai facilă în București dinspre Autostrada București – Pitești, dar și o redistribuire a traficului", a explicat Primarul Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel