EXCLUSIV  Gabriela Firea, acuzată că face ce îi reproşa lui Liviu Dragnea. Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Nu ne dă nimic!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, şi despre modul în care administraţia Sectorului 2 colaborează cu Primăria Capitalei, mai exact cu primarul general, Gabriela Firea.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a vorbit, în cadrul interviului, despre colaborarea cu Gabriela Firea, care nu este chiar una bună pentru Sectorul 2. Viceprimarul a dat exemple de proiecte lansate de către administraţia Sector 2 şi care au fost respinse de către Primăria Capitalei.

Practic, din exemplele date de către edil, rezultă că Firea face exact ceea ce ea îi reproşa lui Liviu Dragnea: că îi blochează proiectele, că îi pune pedici, dând ca exemplu, la acel moment, faptul că nu i s-a dat Centura Capitalei în administrare.

"Ni se reproşează că nu facem marile bulevarde. Acestea ţin de Primăria Capitalei. La fel şi lacurile – oamenii ne-au solicitat să curăţăm lacul din Parcul Naţional; noi am cerut să ni se dea administrarea, nu au vrut să ni-l dea. E foarte murdar, iar oamenii se plâng de acest lucru. (...) Nu ne dă nimic! Nici măcar nu a vrut să schimbe numele parcului Tolbuhin. Am făcut de doi ani de zile solicitare, nu eu ci Consiliul Local. Nu ni s-a aprobat. (...) Am cerut mai multe zone ca să facem parcări, pe lângă pieţe. Am cerut crearea de parcări plătite. Am cerut modificarea regulamentului de parcare pentru ca maşinile părăsite, rulotele comerciale şi alte astfel de vehicule să nu mai poată parca. Lista este mult mai lungă...", a povestit viceprimarul Dan Cristian Popescu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel