Gabriela Cristea și Tavi Clonda, criticați dur de Raluca Bădulescu: Arată ca un clovn!

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost criticați dur de Raluca Bădulescu, după apariția la nunta Adelinei Pestrițu.

"Rochia nu este prea fericită, sandalele iarăși...nu le înțeleg. Tocul este prea mic, nici cal, nici măgar. Eu nu înțeleg tocurile astea de 8 centimetri, ori este de 10-12 centimetri ori deloc. Și care este legătura între sandale și rochie? De ce nu le-a ales și pe ele negre? Iarăși...De ce a ales lungimea asta la rochie, ei i se pare că picioarele arată bine? Uite, știu că am să intru în gura ei, dar, eu de exemplu, dacă nu am picioare de arătat, nu le arăt, le ascund cu niște cizme sau la mare, credeți că mă duc cu ață în fund? Nu, nu merg pe plajă așa ca o nebună, dacă eu nu mă văd bună? Nu!!! Lungesc rochia sau trag pantalonii, să nu se vadă...Așa că, îi spun și ei...lungește rochia, că este cam măricel piciorul", a spus Raluca Bădulescu într-un live pentru wowbiz.ro.

Vezi și: Jojo, anunț după vacanță: N-am plănuit să ne mărim familia. Lucrurile sunt serioase

"Arată ca un clovn"

"În privința lui Tavi, ce să zic, arată ca un clovn, am spus-o. Ce-i clovneria asta, ori el vrea să arate că este haios? Mor pe haioșii ăștia...Măi, bărbații nu trebuie să fie haioși, că nu sunt Stan și Bran, Clonda nu-i Mr. Bean! Are și un aer de ăsta...A pozat așa... (n.r.cu dinții la vedere). Pe această cale, aș vrea să mai spun ceva! Am văzut că Tavi și Gabi sunt activi pe Instagram și postează cu hastagul victorienii, știu că este de la numele primei fetițe, dar nu îmi place. Le spun așa...Nu mai pozați în victorienii, că...ce? Însă dacă tot o fac, să acorde o mai multă atenție imaginii, de fapt un pic. Nu-mi place", a mai spus jurata de la "Bravo, ai stil".

Vezi și: Cornelia Catanga, supărare mare, înainte de infarct: "Îmi este silă. Când am auzit că...."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel