Gabriela Cristea şi-a botezat fetiţa. Ce au mâncat invitaţii

Petrecere mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda pentru botezul micuței Thea Iris Selena! Cei peste 100 de invitați la petrecere au fost răsfățați cu un meniu de top, cu preparate inspirate din bucătăria franțuzească.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor, Gabriela și Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate propuse de Chef-ul Jubile și s-au decis asupra unui meniu sofisticat și modern, menit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Preparatul – piesă de rezistență a meniului, ce i-a cucerit de-a dreptul pe toți invitații a fost Pulpă de Raţă servită cu garnitură de cartofi Dauphinoise, varză caramelizată și sos de fructe de pădure. Raţa este una dintre cele mai apreciate și mai gustoase cărnuri de pasăre. Bucătării Jubile o prepară astfel încât se topește în gură. Carnea este ținută într-o marinadă specială și apoi coaptă lent astfel încât să fie rumenă și crocantă la exterior și fragedă la interior.

Peştele, un alt preparat delicios

Și peștele pregătit a fost unul deosebit, un Somon însoțit de o delicatesă venită din Asia - Crevete Black Tiger și o garnitură specială cu legume dulci și sos lemon butter.

Toate preparatele servite au fost decorate cu flori comestibile de culoare violet pentru a se integra în tematică aleasă pentru eveniment – floarea de Iris, de la numele micuței sărbătorite.

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel