Gabriela Cristea, șocată de bărbați: Spărgeau televizoarele, aruncau telefoanele

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ''Te iubesc de nu te vezi'', a fost șocată să vadă că un suporter a aruncat cu un telefon mobil în teren la meciul FCSB - DINAMO.

Gabriela Cristea a rămas șocată în momentul în care a văzut cum suporterii aruncă telefoanele mobile în teren, în timpul meciurilor, în timp ce alții spărgeau televizoarele.

"Să vă povestesc ce am făcut aseară. Fiind duminică, toată lumea s-a relaxat, noi am mers la o piscină. La ora şase şi jumătate zice: să mergem. zic: mă, a înnebunit lupul? Mi-a zis că e meci, derby. M-am uitat şi eu cinci minute, i-am făcut capul calendar. La un moment dat mă uit eu aşa la televizor şi cei care transmiteau meciul dădeau un cadru cu un telefon mobil aruncat în teren. L-am întrebat pe Tavi de ce. Şi îmi zice: el era nervos că echipa lui nu ştiu ce făcea şi zice: era un om nervos şi în timpul meciului l-a mai sunat şi nevastă-sa! (...) Mi-a pus nişte filmuleţe de pe internet în care oamenii pur şi simplu spărgeau televizoarele. Eu asta cu fotbalul eu nu o înţeleg, mă depăşeşte. Doamnelor, dacă vreţi să fiţi în pas cu partenerii voştri, uitaţi-vă cu ei la fotbal", a povestit Gabriela Cristea în direct la "Te iubesc de nu te vezi". 

Vezi și: FCSB - Dinamo. Dică, la pământ: Sunt supărat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel