Gabriela Cristea, mișcare după plecarea de la Kanal D. Premiera pe 28 mai

Gabriela Cristea, mișcare după plecarea de la Kanal D. Premiera pe 28 mai
Gabriela Cristea, mișcare după plecarea de la Kanal D. Premiera pe 28 mai

Gabriela Cristea va modera emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi”. Cel mai așteptat dating-show al momentului va avea premiera luni, pe 28 mai, la Antena Stars. 

Gabriela Cristea mărturisește că este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii , iar emoțiile sunt pe măsură. Cu toatea acestea, în zilele rămase profită la maxim de timpul petrecut alături de familie.

Gabriela Cristea, declarații

"Aștept cu emoție ziua de 28 mai, când vom lansa emisiunea "Te iubesc de nu te vezi". Suntem în mijlocul pregătirilor și încercăm să păstrăm câteva resurse și pentru noi, pentru că urmează o perioadă aglomerată, cu emisiuni live, la o oră unde concurența pentru audiență este mare. Ora 18:45 este o nouă provocare să ținem telespectatorii în fața televizorului pentru 2 ore, de luni până sâmbătă. Este un nou show de televiziune care intră pe piața media și care testează mai mult decât s-a testat până acum combinația dintre televizune și online", spune Gabriela Cristea.

Cei care își caută jumătatea și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi" se pot înscrie în continuare, fie sunând la numărul la 0756.036.364 (tarif normal), fie pe e-mail: [email protected] sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului- https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel