Gabriela Cristea a dat lovitura la Kanal D. Realizatoarea TV a doborât orice top-exclusiv

Gabriela Cristea este o femeie care a reușit în viață, deși a avut de înfruntat destule provocări. Realizează o emisiune de succes la care oamenii se uită - în număr extrem de mare - pentru a evada din probleme lor. "Te vreau lângă mine", de la Kanal D, se filmează aproape în fiecare zi. Nu-i tocmai ușor, dar Gabriela Cristea găsește mereu resurse de energie pentru a merge mai departe și pentru a nu arăta niciun strop de oboseală. Poveștile oamenilor care îi calcă platoul au lăsat-o, de multe ori, cu ochii în lacrimi, iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat alături de concurenții "Te vreau lângă mine" este că iubirea este un sentiment pentru care trebuie să lupți în fiecare moment al vieții.

Gabriela Cristea a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News în care ne-a vorbit despre succes și despre emisiunea pe care o realizează la Kanal D cu profesionalism și dăruire. În rândurile de mai jos, vă invităm să o descoperiți pe Gabriela Cristea dincolo de televiziune, așa cum este ea - un om cald care își pune sufletul pe tavă când vine vorba de viața pe care o trăiește.

DC News: Cum este să lucrați în același loc cu soțul dumneavoastră? Unii se feresc să lucreze în același domeniu cu partenerii lor, cu atât mai puțin în același platou.

(w670)

Gabriela Cristea: Recunosc că, până să am o relaţie cu soţul meu, şi eu am spus că nu este bine să lucrezi în acelaşi loc cu partenerul de viaţă. Dar lucrurile s-au schimbat. Cred că ţine de fiecare relaţie în parte şi de personalitatea fiecărui om. La noi s-a potrivit. La alţii poate nu se potriveşte.

DC News: V-ați specializat în Comunicare neurolingvistică și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe. Pare destul de complicat și rigid. Vă vedeți lucrând într-un astfel de domeniu?

(w670)

Gabriela Cristea: Nu, dar am vrut să fac nişte specializări care să mă ajute, pentru orice eventualitate. Nu ştiu dacă voi face aşa ceva... Dar nu ştii niciodată ce îţi aduce ziua de mâine. Eu toată viaţa am vrut să învăţ şi vreau în continuare. Poate o să mă apuce pe la nu ştiu ce vârstă să învăţ altceva, despre ceva nou.

DC News: Sunteți o femeie de succes. Plictisește succesul?

Gabriela Cristea: Succesul nu plictiseşte. Doar rutina te plictiseşte. Nu ştiu ce impresie au oamenii, probabil îşi imaginează că eu stau toată ziua la coafor şi că mă machiez. Acestea sunt lucrurile care, într-adevăr, mă plictisesc! În rest, îmi place provocarea din fiecare zi. Dacă ai o carieră, dacă în fiecare zi ai de făcut ceva nou şi important, şi dacă îţi faci cu simț de răspundere munca, nu ai cum să te plictiseşti.

[citeste si]

DC News: "Te vreau lânga mine" este de multe ori lider de audiență. Care-i secretul?

Gabriela Cristea: Nu de multe ori, de cele mai multe ori este lider de audienţă! Secretul este tonusul pe care îl avem şi faptul că fiecare îşi face treaba foarte bine şi la modul cel mai conştiincios. Echipa de producţie este foarte dedicată, Tavi se ocupă în mod special de muzică şi îşi ia treaba foarte în serios, iar eu mă ocup de partea de prezentare. Încerc să fiu liniştită şi fără probleme la serviciu, ca să dau randament sută la sută. Cred că acesta este secretul.

DC News: Mulți ar putea crede că este floare la ureche să faci o emisiune despre dragoste, dar puțini vorbesc despre orele de live, despre pregătirea intensă dinaintea emisiunii și despre puținul timp care vă mai rămâne. Apropo de timp, mai aveți timp doar pentru dumneavoastră?

Gabriela Cristea: Întotdeauna trebuie să îţi faci timp pentru tine şi să te ocupi de propria persoană. Dacă tu nu te simţi confortabil cu tine şi dacă nu îţi faci timp pentru tine, de la un moment dat, acest lucru se va reflecta şi în viaţa personală, şi în viaţa profesională.

DC News: Nu obosiți niciodată cu acest program? A fost vreun moment când ați spus: gata, renunț, de mâine fac cu totul altceva?

Gabriela Cristea: "Gata, renunţ!" nu am spus niciodată, dar am spus "Gata, mă ducă acasă şi nu mă mai culc la ora două noaptea, mă culc la zece!". Însă în puţine ocazii mi-a ieşit. Eu mă trezesc cu chef de viaţă în fiecare dimineaţă, pentru că îmi place ceea ce fac. Întotdeauna am găsit energia necesară şi nu m-am gândit să renunţ.

DC News: Ce le spuneți celor care vorbesc pe la colțuri că emisiunea "Te vreau lângă mine" este o făcătură?

(w670)

Gabriela Cristea: Cârcotași se vor găsi întotdeauna. Important este că telespectatorii merg pe mâna noastră și sunt interesați de ceea ce facem. Oameni care să clevetească vor fi mereu. Nu poți să-i mulțumești niciodată pe toți.

DC News: Cum ar fi emisiunea "Te vreau lângă mine" fără Tavi Clonda?

(w670)

Gabriela Cristea: În momentul acesta, nu o văd fără el. Noi am construit împreună emisiunea aceasta şi ne completăm foarte frumos. O singură dată, de când lucrăm împreună, s-a întâmplat ca Tavi să aibă probleme cu gâtul şi nu a putut să cânte. Am încercat să facem în aşa fel încât să îl suplinim şi pe el, dar i-am simţit lipsa. A fost prezent fizic, dar nu a putut să cânte. Însă el ne-a ajutat în multe alte feluri.

DC News: Cum v-a schimbat emisiunea "Te vreau lângă mine"? Mă gândesc și la relația cu Tavi Clonda, dar și la faptul că zilnic auziți tot felul de povești de viață.

(w670)

Gabriela Cristea: Pe mine nu mă mai surprinde nimic. Am auzit atât de multe întâmplări din viață, încât îmi dau seama că viața bate filmul, iar filmele sunt inspirate din fapte reale.

DC News: Care a fost cel mai mare neadevăr care s-a scris sau spus despre dumneavoastră în presă?

Gabriela Cristea: S-au scris multe lucruri despre mine, unele neadevărate, şi la momentul respectiv m-am supărat. Şi acum se mai scriu, dar am învăţat să trăiesc cu răutăţile oamenilor şi să nu le mai pun la suflet. Mi se mai întâmplă să am puseuri de suferinţă din cauza asta, dar îmi trec repede.

-----

Tavi Clonda a lansat sâmbătă, pe 13 februarie, o piesă de suflet - "Numele tău". Melodia a fost interpretată de artist, în premieră, la emisiunea "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Vă invităm să ascultați "Numele tău"!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel