Gabriela Cristea a ales meniul pentru botez. Uite ce vor mânca invitaţii

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tăvi Clonda. Pe 6 septembrie, fetița lor, Thea Iris Selena va fi cel mai răsfățat copil, atât de către părinții lui, cât și de nași, Mădălin Ionescu și Cristina Siscanu. Cele mai frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte.

Pulpă de Raţă, Cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, Somon cu Creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitatiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor, Gabriela şi Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate şi s-au decis asupra unora sofisticate şi savuroase, un meniu modern, menit să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi.

Preparatul – piesa de rezistență a meniului, propunerea Chef-ului Jubile, ce i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela și Tavi a fost Pulpa de Rață  servită cu garnitură de Cartofi Dauphinoise, varză caramelizata și sos de fructe de pădure. Raţa este una dintre cele mai apreciate și mai gustoase cărnuri de pasăre. Bucătarii Jubile o prepară astfel încât se topește în gură. Carnea este ținută într-o marinadă specială și apoi coaptă lent astfel încât să fie rumenă și crocantă la exterior și fragedă la interior.

Cei doi au ales la peşte să își răsfețe invitații cu un Somon însoțit de o delicatesă venită din Asia-Crevete Black Tiger și o garnitură rețetă specială Jubile cu legume dulci și sos lemon butter. Aperitivul ales este unul modern cu delicatese care cu siguranță îi vor încânta pe invitați.

Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel