Gabriel Zetea infirmă demisia din funcția de președinte al PSD Maramureș

Liviu Dragnea și-a dat demisia din funcția de președinte-executiv al PSD, după ce Înalta Curte l-a condamnat, în primă instanță, în dosarul referendumului, la un an de închisoare cu suspendare. 

În semn de solidaritate cu Liviu Dragnea și-au dat demisia și Andrei Dolineaschi, din funcția de președinte al PSD Botoșani, dar și alți doi lideri din PSD, Niculae Bădălău din funcţia de preşedinte al PSD Giurgiu, şi Paul Stănescu, din funcţia de preşedinte PSD Olt. În online, demisiile din solidaritate și afirmația "Dacă Dragnea e vinovat, toți suntem vinovați" au creat impresia unei mișcări în PSD de tipul "Je suis Dragnea", după modelul "Je suis Charlie". 

Zetea neagă categoric demisia

Sâmbătă, au apărut informații pe surse confidențiale despre alte două demisii din solidaritate cu Liviu Dragnea. Unul dintre liderii PSD invocați a negat vehement informația. 

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat: "Infirm orice zvon legat de o demisie a mea din funcția de președinte al PSD Maramureș și, mai mult, fac un apel la prietenii și colegii mei președinți de organizații PSD din țară de a înțelege că unitatea PSD este singurul scop pentru care trebuie să luptăm împreună. Orice demisie înseamnă slăbirea PSD, șubrezirea susținerii guvernării Ponta. Consider că obiectivele noastre actuale se rezumă la: pregătirea și câștigarea alegerilor locale în 2016, ca o bază pentru câștigarea alegerilor parlamentare, promovarea unor obiective de guvernare în folosul românilor și continuarea finanțării proiectelor administrației locale", potrivit Agerpres

Gabriel Zetea a adăugat că intenționează să candideze pentru un nou mandat la funcția de președinte al organizației județene a PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel