Gabriel Tamaș, precizare despre revenirea la naţională

Gabriel Tamaș a declarat, vineri, în urma victoriei înregistrate de Astra Giurgiu în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, că va accepta oricând să evolueze pentru echipa națională.

”Victoria de astăzi a contat datorită faptului că am fost o echipă unită. Nu contează că au jucat ei mai bine. Pot să zică toţi oamenii de fotbal că au jucat mai bine ca noi, că fotbalul e nedrept, dar până la urmă, la nivelul ăsta contează punctele. Şi la locul pe care suntem, vor conta de acum încolo punctele. Indiferent cum joci, slab sau bine. Mai bine joc slab şi câştig trei puncte decât să joc bine şi să pierd toate punctele”, a spus Gabriel Tamaș la Telekom Sport.

Tamaș a vorbit și despre numirea lui Mirel Rădoi la conducerea echipei naționale

”Lui Mirel îi urez baftă multă, sper să facă ce a făcut şi la echipa de tineret. Pentru mine, am mai spus şi o repet, nu a fost niciodată un subiect închis echipa naţională. Dacă voi fi chemat, voi spune da, dacă nu voi fi chemat, voi munci mult la echipa de club, să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul. Noi când am fost la echipa naţională cu nea Piţi a fost altfel. Cum? Ca în armată. Dacă nu e caterincă, trebuie să fie cu biciul. Nu poţi să fii în mijloc niciodată, trebuie să fii într-o parte sau cealaltă. Şi la echipa naţională nu poţi să faci caterincă, pentru că este totuşi echipa naţională, joci pentru culorile ţării”.

În legătură cu duelul cu Islanda, fundașul a spus că va fi foarte dificil: ”Islanda este foarte greu de învins. Am jucat chiar cu un jucător de la ei, căpitanul lor, Gunnarsson. Ştiu ce fel de om este şi cum pune piciorul la minge. O să fie acelaşi meci cu cel contra Suediei. O să fie arţăgoşi şi puternici. Dacă noi nu vom trata de aceeaşi manieră, vom pierde”, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel