Gabriel Sandu, decizia instanței

Tribunalul Ilfov a luat astăzi o decizie privind eliberarea condiționată a fostului ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu.

Gabriel Sandu execută o pedeapsă de 3 ani de detenţie în dosarul ”Microsoft”.

Tribunalul a admis contestaţia DNA şi a desfiinţat o decizie a Judecătoriei Sectorului 4, care hotărâse pe 1 noiembrie că Gabriel Sandu poate fi eliberat condiţionat. Tribunalul Ilfov a mai decis că fostul ministru poate face o nouă cerere de eliberare condiţionată abia peste un an. 

[citeste si]

”În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) C.p.p raportat la art. 587 alin. 1,2 şi 3 C.p.p, admite contestaţia formulată în cauză de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie. Desfiinţează Sentinţa penală nr. 2916 din 01.11.2017 dată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în soluţionarea dosarului penal nr. 26480/4/2017 şi pe fond, rejudecând, respinge propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Sandu Gabriel, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava, ca nefondată. Fixează termen de reiterare la 04.12.2018. Fără cale de atac”, se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel