Gabriel Oprea: Prin demisia lui George Maior, SRI a pierdut cel mai bun director pe care l-a avut

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne și vicepremier pentru securitatea națională, consideră că prin demisia lui George Maior de la conducerea Serviciului Român de Informații (SRI), instituția l-a pierdut pe cel mai bun director pe care l-a avut până acum.

Potrivit vicepremierului Gabriel Oprea, rolul pe care George Maior l-a avut în modernizarea SRI este unul recunoscut nu doar de toți liderii politici, ci și de toți partenerii nostri internaționali.

"Prin urmare, nu-mi rămâne decât să sper că drumul pe care se afla acum SRI va fi continuat și că viitorul director va avea un mandat la fel de bun ca cel care tocmai s-a încheiat", a mai apreciat ministrul Oprea, potrivit Agerpres.

În plus, liderul UNPR, consideră că demisia lui Maior de la șefia SRI reprezintă și finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodată un director al unui serviciu de informații din România.

"Nu doar competența profesională îl recomandă în acest sens, ci și calitățile sale umane. Este un român adevărat, loial interesului național și un om care nu se teme de responsabilitatea opțiunilor sale. Personal, consider că George Maior este printre puținii lideri care pot performa în oricare dintre cele mai înalte funcții de demnitate publică ale statului român. Așadar, SRI l-a pierdut pe cel mai bun director pe care l-a avut până acum, dar societatea noastră a câștigat un lider care, indiferent de drumul pe care îl va alege, sunt convins că își va face datoria față de români și față de România", a mai spus Oprea.

George Maior a demisionat, marți, din funcția de director al SRI, pe care a deținut-o începând cu 4 octombrie 2006.

GEORGE MAIOR, DEMISIE SRI. Sebastian Lăzăroiu: Jocul lui Iohannis devine și mai complicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel