Gabriel Mutu, Sectorul 6: Arborii prăbușiți sau rupți, folosiţi gratuit ca lemn de foc de locuitori

Gabriel Mutu: Vor fi analizate toate dosarele în ordinea depunerii solicitărilor
Gabriel Mutu: Vor fi analizate toate dosarele în ordinea depunerii solicitărilor

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană, Sector 6, va distribui  arborii prăbușiți sau rupți în urma ploii înghețate cetățenilor care locuiesc la curte. 

Din dispoziția primarului Gabriel Mutu, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 va acorda gratuit lemne pentru încălzire cetățenilor care locuiesc la curte.

Materialul lemnos a fost obținut în urma curățării domeniului public de crengile și arborii care s-au rupt din cauza ploii înghețate de la sfârşitul lunii trecute.

"Am primit multe cereri din partea asociaţiilor de proprietari privind toaletarea pomilor afectaţi de fenomenul ploii înghețate, aşa că am luat decizia de a utiliza cât mai eficient materialul lemnos rezultat. Beneficiarii sunt cei care locuiesc la casă şi utilizează lemnul ca modalitate de încălzire a locuinţei", a explicat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Lemnul de foc, acordat gratuit locuitorilot Sectorului 6

Lemnul de foc rezultat din toaletarea copacilor este acordat gratuit beneficiarilor care fac solicitare în acest sens la ADPDU Sector 6, Intrarea Aviator Caranda nr. 9, iar informații suplimentare pot fi obținute la telefon 021.410.25.50.

Vor fi analizate toate dosarele în ordinea depunerii solicitărilor, iar în prima etapă vor fi soluţionate cererile adresate de persoanele cu venituri mici, aflate în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6.

În ultimele două săptămâni, angajaţii ADPDU Sector 6, au intervenit în aproape 500 de cazuri pentru îndepărtarea crengilor rupte ori a copacilor căzuţi pe domeniul public, pe trotuare, în grădinile blocurilor de locuinţe şi în parcările de reşedinţă. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

Vezi si: Mutu o avertizează pe Firea cu publicarea dovezilor: Minte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel