Gabriel Mutu, mesaj de dragoste pentru Bădulescu. Firea, sms-uri din interior

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut publice, în direct, la România TV, mesajele de apreciere, pe care Gabriel Mutu i le-a transmis lui Aurelian Bădulescu.

Gabriela Firea a prezentat, în direct, la România TV, mesajele de dragoste, pe care Gabriel Mutu le-a transmis viceprimarului Aurelian Bădulescu pe data de 10 august 2018, pe grupul de Whatsapp al primarilor.

Avem un grup al primarilor PSD și am primit acest mesaj în ziua mitingului celebru. Domnul Bădulescu se certase cu un reprezentant al USR. Eu am spus pe grup că nu sunt de acord cu ceea ce a făcut Bădulescu și el a continuat că a făcut foarte bine și că l-a sunat personal pe Aurelian Bădulescu să îl felicite. Acum suntem foarte politicoși, vorbim foarte elevat, dar dăm cu sticlele în cap, doar ca să ne audă domnul Dragnea că suntem loiali lui și că o lovim pe Gabi Firea și pe cei care îndrăznesc să o apere pe Gabi Firea. E păcat că s-a ajuns la așa ceva., a afirmat Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel