Gabriel Mutu, despre bătaia cu Bădulescu: L-ați văzut că a luat un pumn?

pumn
pumn

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, a negat joi că s-ar fi bătut cu viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, precizând că au avut doar o discuţie "mai aprinsă".

Întrebat de presă dacă s-a bătut cu Aurelian Bădulescu la Primăria Capitalei, el a răspuns: "Se vede pe faţa noastră că am luat vreun pumn? Păi şi atunci? L-aţi văzut pe domnul Bădulescu că a luat un pumn?".

Mutu a precizat că discuţia cu viceprimarul Capitalei a avut loc în sala grupului consilierilor generali ai PSD şi nu s-au înregistrat violenţe. "A fost paşnic. A fost o discuţie mai aprinsă", le-a spus Mutu jurnaliştilor.

El a arătat că subiectul discuţiei l-a constituit decizia PSD Bucureşti de a-i retrage lui Bădulescu sprijinul politic. Acesta a fost subiectul. Dânsul a spus mai multe lucruri, eu am răspuns, a menţionat Mutu.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a afirmat joi că edilul sectorului 6, Gabriel Mutu, i-a aruncat o sticlă plină cu apă în zona feţei, adăugând că a reacţionat fără să se "tempereze" şi că a ieşit "o încrâncenare, un clinci" sau, "mai pe româneşte, bătaie".

Vezi și: Bădulescu - Mutu, altercaţie: A fost bătaie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel