Gabriel Mutu, anunț referitor la mașinile abandonate

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Din dispoziţia primarului Gabriel Mutu, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Serviciul Protecţia Mediului și Serviciul Circulație, alături de reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane, continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public.

Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, uneori, sunt transformate în „locuinţe” pentru persoane fără adăpost şi devin focare de infecţie. Mașinile ridicate săptămâna trecută erau staționate pe Bd. Drumul Taberei, Bd. Timișoara, Str. Dealul Țugulea, Aleea Istru și Aleea Valea Salciei. În această primăvară, pe lângă curățenia din parcuri și grădini de bloc, vom intensifica și acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate. Putem, astfel, să salubrizăm zonele respective și să eliberăm noi locuri de parcare. Întrucât cele două spații de depozitare de la marginea sectorului sunt aproape pline, vom intra în curând în procedura de vânzare și casare a rablelor”, a explicat primarul Gabriel Mutu.

(w670)

Peste o mie de vehicule, identificate

Anul trecut, în urma verificărilor din teren, au fost identificate 1.132 de vehicule pentru care au fost depuse demersurile necesare în vederea ridicării de pe domeniul public. Totodată, o parte dintre proprietarii de astfel de vehicule le-au predat voluntar societăţilor de colectare şi valorificare a fierului vechi, le-au introdus în programul de înnoire a parcului auto (programul RABLA), le-au înstrăinat sau le-au introdus în circulaţie în condiţiile tehnice, legal aprobate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel