Furtună ucigașă. Doi morți

strada cea mai lata, 9 De Julio, Buenos Aires, Argentina
strada cea mai lata, 9 De Julio, Buenos Aires, Argentina

Stihiile naturii au lovit zona metropolei sud-americane Buenos Aires, unde au murit oameni și s-a întrerupt energia electrică.

 

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-o puternică furtună care a avut loc în Buenos Aires în finalul săptămânii care abia s-a încheiat, informează DPA, preluată de Agerpres.
Un bărbat de 42 de ani şi fiul său în vârstă de 17 ani au murit electrocutaţi în cartierul Tres de Febrero, la periferia capitalei argentiniene, a spus primarul Diego Valenzuela la postul de televiziune local TN Noticias. Toate acestea, în ciuda denumirii capitalei Argentinei, întrucât Buenos Aires ar putea fi tradus drept ”aer bun, plăcut”.

[citste si]

Acoperiș prăbușit, meci anulat

Furtuna, care s-a dezlănţuit în timpul nopţii, a provocat haos în metropola sud-americană şi în zonele învecinate, duminică, zi în care aproximativ 100.000 de persoane au rămas fără electricitate, potrivit presei locale.
În localitatea El Palomar, în nord-vestul Buenos Aires, acoperişul unei şcoli s-a prăbuşit. În ciuda pasiunii argentinienilor pentru fotbal, în oraşul învecinat, La Plata, un meci de fotbal între echipele Boca Juniors şi Gimnasia de La Plata a fost anulat din cauza condiţiilor meteorologice extreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel