EXCLUSIV  Furtună Timişoara. ANM, GAFĂ URIAŞĂ

Un reprezentant al ANM, în emisiunea Laviniei Șandru de la Realitatea TV, nu a ştiut să răspundă la o întrebare esenţială în contextul furtunii violente de duminică. 

„La Lavinia Şandru a fost întrebată de către Mircea Duţu dacă s-a dat avertizare de tip nowcasting. Este cea mai importantă întrebare. Nu a ştiut să răspundă. Nu ştiu să vă răspund la această întrebare a spus. A încercat să spună că a fost Cod Galben. Fie este o inabilitate de comunicare, într-un moment cu o încărcătură emoţională puternică, fie a încercat să dreagă o gafă a ANM-ului", a spus jurnalistul Val Vîlcu.

„Oamenii ştiau că o să se schimbe vremea, însă schimbarea a fost dramatică şi în scurt timp. Dacă nu au fost avertizaţi corespunzător, nu au nicio vină că furtuna i-a prins în diverse locaţii”, a punctat jurnalistul.

[citeste si]

O furtună extrem de violentă s-a abătut, duminică după-amiază, asupra Timișoarei. Numărul răniților ajunși la Spitalul Județean Timișoara a ajuns la 30, dar medicii estimează că va crește în continuare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel