Furtună în portul Constanţa. Probleme de navigaţie

Navigaţia în porturile maritime şi pe canale în Constanţa a fost suspendată din cauza furtunii.

Manevrele de navigaţie şi operaţiunile de manipulare a mărfurilor cu macaralele de cheu au fost suspendate luni dimineaţă, începând cu ora 4,30, în porturile maritime româneşti şi pe canalele navigabile din cauza furtunii, informează autorităţile portuare.

Potrivit sursei citate, vântul ce suflă deosebit de puternic din sector nord-nord-est, cu forţa 6-7 pe scara Beaufort (viteză între 55-60 km/oră), a impus suspendarea temporară a manevrelor de navigaţie în incinta porturilor maritime, Constanţa sud şi Constanţa nord, Midia şi Mangalia, pentru a evita pericolele de colizionare. Totodată, a fost restricţionată navigaţia prin Ecluza Agigea şi tranzitul prin Bara Sulina, până la ameliorarea condiţiilor meteorologice.

[citeste si]

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, din cauza vremii nefavorabile (ninsoare abundentă, viscol), un număr de 17 trenuri (pe relaţia Constanţa - Mangalia, Constanţa - Medgidia, Medgidia - Tulcea şi Ciulniţa - Slobozia Veche) au fost anulate în această dimineaţă.

De asemenea, trenul InterRegio 1724 , care trebuia să plece în această dimineaţă (la ora 8,00) dinspre Craiova către Sibiu, a fost anulat din cauza îngheţării unor macazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel