Furtună în Halkidiki. Românul care şi-a pierdul soţia şi copilul a fost externat

Furtună puternică în Halkidiki, Grecia. FOTO: Agerpres.
Furtună puternică în Halkidiki, Grecia. FOTO: Agerpres.

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, a fost externat, duminică, și va urma tratamentul la domiciliu. El a fost consultat, la Cluj-Napoca, de medicii de la UPU şi de specialiștii Clinicii de Neurochirurgie.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Cluj au decis, duminică, să-l externeze pe bărbatul rănit, care și-a pierdut soția și copilul în urma furtunii din Halkidiki, Grecia.

„În urma consulturilor de specialitate, neurochirurgicale și neurologice, pacientul a fost externat către domiciliu, unde va continua tratamentul conform recomandărilor de specialitate", a declarat Raluca Tat, medic șef UPU Cluj, potrivit Mediafax. 

Bărbatul a ajuns la Cluj duminică dimineața cu o ambulanță privată, care l-a adus din Grecia.

El a fost internat inițial la Unitatea de Primiri Urgenţe și apoi a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

 Şi-a pierdut soţia şi copilul 

Acesta locuieşte în Cluj-Napoca, iar familia aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, şi repatrierea trupurilor femeii şi băiatului de 8 ani, morţi în urma furtunii din Halkidiki, unde cei trei se aflau în vacanţă, pentru a putea fi înmormântate.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. în timp ce bărbatul a fost rănit şi a fost internat într-un spital din Grecia.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel