Furtuna Gloria din Spania - bilanțul victimelor a crescut

Bilanţul în urma furtunii Gloria din Spania a ajuns la cel puţin 13 morţi şi patru dispăruți.

Bilanţul furtunii violente Gloria care a devastat mai multe regiuni din Spania cu ploi abundente și vânturi puternice a ajuns la cel puțin 13 morți, iar alte patru persoane sunt date dispărute, au anunţat joi autoritățile spaniole, relatează Reuters, preluată de Mediafax.

Mass-media spaniolă a informat că furtuna a provocat patru decese în Catalunia, cinci în Valencia și două în Andaluzia, unul în regiunea centrală a regiunii Castilia și León și unul în Asturias.

Printre cei morţi s-a numărat un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a fost luat de ape în timp ce pescuia pe stânci în Ametlla de Mar, Catalunya și o femeie de 75 de ani, a cărei casă s-a prăbușit în Alcoi, Alicante. Joi, echipele de intervenţie au anunţat că au găsit cadavrul unui bărbat înecat în mașina sa în orașul catalan Cabaces.

Autoritățile au declarat că numărul morților ar putea crește și mai mult, patru persoane fiind dispărute în Catalunia și în Insulele Baleare. Condițiile de vreme rea se diminuează pe măsură ce furtuna se deplasează, deși mai multe râuri din nord-estul ţării au ieşit joi din matcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel