Fundația Principesa Margareta a României și HARTMANN, împreună pentru vârstnicii singuri

Sunt categorii sociale vulnerabile care au nevoie de sprijin în România și de fapt, peste tot în lume: copii din familii defavorizate sau singuri pe lume; vârstnici singuri, poate și bolnavi, pentru care se mai pot face multe, atunci când multă lume consideră că nu mai este nimic de făcut.

Fundația Principesa Margareta a României se ocupă de oameni din aceste categorii, cu dăruire, compasiune și inima deschisă, având convingerea că orice gest, cât de mic, este un pas înainte către o viață mai bună, pentru cei aflați în nevoie.

Din grijă pentru semeni s-a născut și compania HARTMANN, cu 200 de ani în urmă, atunci când Ludwig von Hartmann preia fabrica pe care o condusese până atunci și devine unul dintre cei mai mari producători de textile din Germania. De aici până la introducerea primului pansament antiseptic din lume a fost doar un pas. Mai departe, drumul parcurs a transformat compania într-unul dintre cei mai importanți jucători ce activează în domeniul produselor de asistență medicală și diagnostic la domiciliu.

„Când am primit propunerea de a fi beneficiarii unei donații din partea HARTMANN România, pentru bătrânii noștri, de care avem grijă zi de zi, ne-am bucurat mult. Compania ne oferă 200 de tensiometre performante, cu care măsurarea tensiunii arteriale este simplă și la îndemână, și de care seniorii au atâta nevoie. În România, peste 3.5 milioane de persoane au peste 65 de de ani și foarte mulți dintre ei sunt singuri, izolați și lipsiți de atenția de care au nevoie. Este o încântare să le vedem bucuria pe chipuri atunci când primesc darurile și simt că cineva s-a gândit la ei." spune Ioana Petrea, Director Foundraising și Comunicare la Fundația Principesa Margareta a României.

Seniorii prezenți ieri în cadrul evenimentului organizat la Centrul Generații au primit cu multă emoție darul și au fost instruiți despre funcționarea acestuia

Faptele mici sunt cele care aduc bucurie în sufletele oamenilor aflați în nevoie, mai ales atunci când aceștia nu mai întrevăd nicio speranță de mai bine. Se pot face o mulțime de fapte mici și bune, de care cei din jurul nostru au atâta nevoie. Unele gesturi chiar nu costă nimic, doar timp și drag de oameni. Am strâns aici: https://www.faptemici.ro/sondaj/ idei din care ne putem inspira cu toții pentru a dărui din suflet pentru o lume mai bună, se arată într-un comunicat de presă.

Cu o istorie de 200 de ani, HARTMANN, companie ce activează în domeniul produselor de asistență medicală și igienă, se ghidează după principiul lucrurilor făcute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune și perseverență. Pentru că schimbarea se face prin fapte mici si bune, care construiesc binele cu adevărat mare.

Descoperă mai multe povești ale binelui pe www.faptemici.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel