Fundația SOROS și MIGRAȚIA, amenințări continue pentru Viktor Orban

Premierul ungar a declarat că se aşteaptă să continue conflictul cu ideologia liberală a finanţistului George Soros, în pofida faptului că organizaţia sa a anunţat că îşi va închide biroul din Budapesta.

„Cred că mă înţelegeţi dacă nu plâng în hohote", a spus ironic prim-ministrul Viktor Orban, solicitat de postul public de radio MR1 să comenteze decizia organizaţiei miliardarului american George Soros, făcută publică în cursul serii de joi. El a subliniat că problema-cheie asupra căreia viziunea sa şi a lui Soros sunt divergente, adică migraţia, va rămâne în fruntea agendei europene.

Migrația, principala problemă

Reuters relatează că, în opinia premierului ungar, nu sunt aşteptate mari schimbări după summitul liderilor europeni de la sfârşitul lui iunie în ce priveşte modul în care blocul comunitar gestionează migraţia. Decizii în acest sens ar trebui luate după alegerile din 2019 pentru Parlamentul European, pentru a asigura că alegătorii UE au un cuvânt de spus în această problemă, a insistat Viktor Orban.

ONG-ul lui Soros se relochează în Germania

Publicaţia austriacă Die Presse l-a citat joi pe Patrick Gaspard, directorul organizaţiei lui Soros din Ungaria, Open Society Foundations (OSF), afirmând că aceasta a decis să plece din Budapesta şi intenţionează să deschidă un nou birou la Berlin, din vară. OSF are în prezent la Budapesta 100 de angajaţi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel