Funcționar public, mort în condiții SUSPECTE

fantana1-1312911290
fantana1-1312911290

Secretarul Primăriei Vădastra a fost găsit înecat într-o fântână situată între localităţile Vădastra şi Brastavăţu din județul Olt. 

Secretarul Primăriei Vădastra, dispărut în urmă cu zece zile, a fost găsit decedat, vineri, într-o fântână situată între localităţile Vădastra şi Brastavăţu. 

Potrivit primarului localităţii Vădastra, Sorin Rădulescu, secretarul nu s-a mai prezentat la serviciu de aproximativ două săptămâni. 

„La serviciu nu avea probleme, din câte ştiu nici în familie nu avea probleme. Lucra la Primăria Vădastra de 15 ani. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Astăzi am înţeles de la mai multe persoane că a fost văzut îndreptându-se spre Brastavăţu, săptămâna trecută”, a spus Sorin Rădulescu, potrivit Agerpres. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Dan Nedeloiu, a anunţat că pompierii au fost solicitaţi de poliţiştii din Vădastra să intervină pentru scoaterea unei persoane înecate într-o fântână situată pe un câmp. Pompierii au acţionat timp de aproape o oră şi jumătate pentru a scoate cadavrul din fântâna cu o adâncime de 15 metri. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel