Fructul oprit. Mihai Călin va juca în noul serial de la Antena 1

Mihai Călin va juca în “Fructul oprit”, noul proiect al Ruxandrei Ion, în cadrul căruia interpretează rolul unui renumit doctor.  

“În primul rând, 'Fructul oprit' înseamnă reîntâlnirea cu Ruxandra Ion cu care am mai lucrat și cu echipa ei. Îmi place foarte mult că întotdeauna a fost o atmosferă foarte plăcută la lucru și chiar și în momentele, care uneori au loc indiferent de domeniul  în care lucrezi (momente tensionate, criză de timp să zicem)  lucrul merge mai departe, concentrat, și nu ne pierdem plăcerea. Pentru mine, contează foarte mult atmosfera în care lucrez. În echipa ei, întotdeauna este bine!”, spune Mihai Călin.

În “Fructul oprit”, Mihai Călin este Mircea Adam, un renumit doctor, care în plan privat trăiește o poveste de dragoste complicată.

“Ce este important la acest personaj este că are o relație de dragoste cu o femeie puternică, independentă, puțin mai în vârstă decât el. În societate, este ciudat că relațiile astea sunt privite puțin suspicios. Atunci, când un bărbat are o relație intimă cu o femeie mult mai tânără, parcă nu este nici o problemă, parcă este totul firesc. Când un bărbat are o relație cu o femeie puțin mai în vârstă decât el, lucrurile parcă sunt privite diferit. Cred că sunt mai multe relații de tipul acesta în film, privite suspicios în societatea noastră. Nu se încadrează în normă. Există o normă pe care toată lumea o cunoaște și când apar lucruri altfel, parcă lumea este deranjată. Este ciudat, dar se întâmplă lucrul ăsta. O să avem povești de genul acesta în serial.”, mărturisește acesta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel