Fructul oprit, episod 25 online. Momente critice: "Nu vreau să te mai văd niciodată!"

"Fructul oprit" continuă, în această seară, de la ora 20.00, cu un nou episod în care se vor resimți mai puternic ca niciodată consecințele alegerilor pe care protagoniștii le-au făcut, aceștia fiind nevoiți să-și asume deciziile luate. 

Răsturnări de situație, momente emoționante, dar și elemente de umor, toate acestea vor fi prezente în episodul cu numărul 25 din sezonul 2 al serialului. A ales să salveze viața fratelui ei, Victor (Călin Popescu), cu prețul copilului ei nenăscut, iar efectele acestui gest impresionant încep să-și lase acum amprenta. "Nu uita că și eu sufăr. Și eu am pierdut un copil!", îi explică Ana (Cristina Ciobănașu) soțului ei, Ioan (Vlad Gherman). "Eu te vreau pe tine, dar am senzația că tu nu mă mai vrei...", îi mărturisește ea.

Sonia (Michaela Prosan) intervine și îi atrage atenția acestuia asupra comportamentului său: "Nu te credeam atât de nepăsător! Tu ai văzut cum e soția ta?". Cum va reacționa Ioan în urma celor întâmplate și ce decizie va lua el cu privire la relația cu Ana, telespectatorii vor putea afla, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Vezi și: Liviu Vârciu, mărturisiri inedite: Mi-aș dori foarte tare!

"Nu vreau să te mai văd niciodată!"

Noi probleme intervin în cuplul Sonia- Alex (Petru Păun). "Nu vreau să te mai văd niciodată!", îi spune Sonia, după ce descoperă un lucru care o împinge în brațele lui Adrian (Bogdan Albulescu). "Tu ai fost singurul bărbat, care m-a iubit cu adevărat", îi mărturisește ea lui Adrian. Cei doi bărbați se confruntă din nou pentru femeia iubită, fiind cu greu despărțiți de Petru (Bogdan Iancu) și Mircea (Mihai Călin), care încearcă să tempereze situația dintre ei. "Să nu te mai atingi de Sonia!", îi cere Alex rivalului său. "Tu ai împins-o în brațele mele!", îi răspunde el. Ce hotărâre ia Sonia cu privire la cei doi bărbați, diseară, în episodul 25 din sezonul 2 "Fructul oprit".

Probleme sunt și în familia oltenilor Sile și Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir). "Cameluța noastră vrea să fugă după "Necuratu'!", este vestea pe care o primesc și care îi face să intre în panică. Discuții sunt și în cuplul Katia (Cosmina Dobrotă)–Suedezu (Gabriel Ciocan). "Eu cred că noi doi nu ne potrivim", îi spune Suedezu. Replici pline de umor, în această seară, de la 20.00, într-un nou episod al serialului.

Vezi și: Dieta cu ouă și grapefruit. Slăbești până la 10 kilograme

"Cine e Magda Popa cu adevărat"

Lucruri întâmplate în anii petrecuți în Turcia o fac pe Magda să retrăiască momente pe care și le-ar dori șterse cu buretele. "Sunt curios să-ți văd fața, când o să afli cine e Magda Popa cu adevărat", îi spune Dan Lăzărescu (Doru Ana) lui Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). Discuția pe care o poartă cu Margareta (Ana Ciontea) o face pe Magda (Maia Morgenstern) să-și deschidă sufletul. "Acum, plătesc pentru ... ". Ce mărturisire face și cu ce frânturi din trecutul ei se confruntă ea, astăzi, în continuarea serialului.

Sezonul 2 "Fructul oprit" se vede, miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel