Fructul oprit episod 24 sezon 2 video: Alege Ana să-l salveze pe Victor?

Fructul oprit episodul 24 sezon 2
Fructul oprit episodul 24 sezon 2

Fructul oprit episod 24 sezon 2. Fructul oprit continuă miercuri seară, de la 20.00, la Antena 1, cu episodul 24 din sezonul 2. Serialul aduce în atenția publicului o problemă extrem de importantă, o situație de viață și de moarte.

Fructul oprit episod 24 sezon 2. Fructul oprit continuă miercuri seară, de la 20.00, la Antena 1, cu un episod tulburător, cu o încărcătură emoțională extraordinară și cu alegeri care vor schimba destine. Serialul aduce în atenția publicului o problemă extrem de importantă, o situație de viață și de moarte, în care deciziile luate își vor lăsa amprenta pentru totdeauna, fără a exista cale de întoarcere.

Fructul oprit episod 24 sezon 2. Panica și suferința se instalează în casa familiei Caragea, după ce starea de sănătate a lui Victor (Călin Popescu) se agravează. "Salvarea!!!", strigă Adrian (Bogdan Albulescu) alarmat, după ce îl găsește pe Victor în stare de inconștiență. "I s-a făcut rău lui Victor. Adrian și Sonia l-au dus la spital", anunță Alex (Petru Păun), care se simte neputincios într-o astfel de situație.

Verdict crunt

Fructul oprit episod 24 sezon 2. La spital, medicul dă un verdict crunt. "Nu mă așteptăm să evolueze așa de repede. I-am repetat analizele de sânge... Boala e într-o fază galopantă. Victor e în comă. Acum, este cazul să vă rugați. Noi am făcut tot ce am putut". Disperarea pune stăpânire pe toți și o determină pe Sonia să facă tot ce-i stă în puteri pentru a-și salva copilul.

"Tu ești singura mea salvare! Mă pun, în genunchi, în fața ta... Te rog, salvează-mi copilul", este apelul plin de durere al Soniei. Situația o copleșește pe Ana (Cristina Ciobănașu), care trebuie să ia singură o decizie, în lipsa lui Ioan (Vlad Gherman), aflat la Londra.

"Are nevoie de un donator compatibil în câteva ore, altfel... În momentul ăsta sunt singurul om care îl poate ajuta pe Victor. Ca să pot să-i donez măduva, trebuie să renunț la sarcină. De ce trebuie să aleg eu cine moare și cine rămâne?", izbucnește ea în lacrimi, în fața Magdei (Maia Morgenstern).

Ce o sfătuiește aceasta și care va fi alegerea Anei, telespectatorii vor afla urmărind episodul din această seară al serialului "Fructul oprit", pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00. "Oare că păcate plătește el? Uită-te la casa asta, în toate colțurile sunt păcate", spune Roxana (Carmen Tănase), profund afectată de situația nepotului său.

Plan de răzbunare

Fructul oprit episod 24 sezon 2. Între timp, Iza (Ioana Blaj) și Dan Lăzărescu (Doru Ana) pregătesc în continuare planul de răzbunare, care anunță astfel intrigi și personaje noi în povestea serialului. "Noi o să mai facem treabă împreună. Bihter vine în România peste câteva zile", îi mărturisește Iza lui Lăzărescu. "Dacă îl pune pe Cristescu la pământ, eu mă declar mulțumit", este reacția lui. Ce pregătesc ei, dar și pe cine va alege Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer) dintre cele două femei din viața lui, Iza și Silvia (Alina Pușcaș), diseară, în episodul 24 din sezonul 2 "Fructul oprit".

Magda continuă să se lupte cu fantome din trecut. "Am rătăcit prin lumea asta, prin viața asta, plină de rușine, de scârbă, de durere, după care am înțeles că am pentru ce trăi", își deschide ea sufletul. Ce alte lucruri ies la iveală despre ea, într-un nou episod al serialului, astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fructul oprit episod 24 sezon 2. Oltenii Sile și Lina Boască (Marian Râlea, Adriana Trandafir) descoperă că moșia Caragea îi aparține, de fapt, guvernantei Helene (Alina Chivulescu) și își schimbă total atitudinea față de ea. Cum aleg ei să se comporte, ce se întâmplă cu relația dintre fiica lor – Cami (Ana Crețu) și Adrian, dar și ce lucru important află Katia (Cosmina Dobrotă) despre Suedezu', zis și Papion (Gabriel Ciocan), diseară în "Fructul oprit". Situații limită, alegeri importante, secvențe emoționante și momente pline de suspans, diseară, de la ora 20.00.

Sezon 2 "Fructul oprit" se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel