Fructul oprit episod 2: Cine e tatăl copilului Soniei

Fructul oprit episod 2: Telespectatorii Antena 1 au aflat, în episodul doi al serialului Fructul oprit, cine este tatăl copilului Soniei.

Fructul oprit episod 2: Sonia s-a apropiat tot mai mult de trecutul ei și a început să descopere lucruri importante. Unul dintre ele este legat de paternitatea copilului ei, Victor. Tatăl micuțului este Alex.

Fructul oprit episod 2: Întâlnirea cu persoanele care au jucat un rol esențial în viața ei și timpul petrecut în casa Caragea au ajutat-o pe Sonia (Michaela Prosan) să mai deschidă un sertar și să își amintească tot mai mult din trecutul ei. Vârsta copilului ei – Victor (Călin Popescu) a fost un aspect care le-a dat de gândit celor din jur. "Are cinci ani și două luni. Ăsta nu este plodul lui taică-său!", a spus Lina Boască (Adriana Trandafir), convinsă fiind că Adrian (Bogdan Albulescu) nu este tatăl micuțului.

Fructul oprit episod 2: Tot în cadrul episodului 2 din noul sezon al serialului, de miercuri seară, Petru Caragea (Bogdan Iancu) a ajuns la poliție, iar Ana a descoperit cât de mult s-a schimbat fratele său în anii pe care i-a petrecut departe de ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel