FRUCTUL OPRIT. Adevăr cumplit iese la iveală

O dezvăluire incredibilă ar putea să pună capăt relației dintre Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni) și Sonia Baicu Popovici (Michaela Prosan).

(w670)Momente pline de tensiune și de suspans au loc în episodul al treilea din serialul "Fructul oprit", pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00.

Hotărât să-și refacă viața sentimentală, Tudor Caragea îi surprinde pe toți în momentul în care o cere în căsătorie pe Sonia Baicu Popovici. Îndrăgostit nebunește de aceasta, cei doi se pun de acord să organizeze o ceremonie discretă, alături de oamenii apropiați, dorind astfel să țină fericitul eveniment departe de ochii curioșilor.

(w670)

Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, iar planurile lor de a deveni soț și soție sunt la un pas de a se nărui. Omul de afaceri Dan Lăzărescu (interpretat de Doru Ana), care odinioară i-a fost bun prieten lui Caragea, încearcă să-l oprească pe aceasta, să nu se însoare cu Sonia.

Cu riscul de a declanșa un scandal de proporții, Lăzărescu trage un semnal de alarmă în timpul cununiei civile a celor doi.

[citeste si]

”Ceremonia asta nu trebuie să aibă loc! Tudore, nu te însura!”, îl atenționează Dan Lăzărescu pe Tudor Caragea. Hotărât să pună capăt ceremoniei, acesta continuă la fel de convingător. "Nu intra în familia ăstora de profitoare, de parvenite!" Telespectatorii vor putea afla în episodul din această seară al serialului "Fructul oprit", difuzat de la ora 20.00, la Antena 1, dacă Tudor își va mai oficializa relația cu Sonia, în urma dezvăluirii incredibile pe care o va face Lăzărescu. Tot în această seară, Silvia Baicu Popovici (Alina Pușcaș) ia o decizie radicală după ce un adevăr cumplit iese la iveală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel