“FRUCTUL OPRIT”, 28 februarie 2018, episod 7. Personaje noi

Începând cu data de 28 februarie, “Fructul oprit” se va difuza în fiecare miercuri, de la ora 20.00, pe Antena 1.

“FRUCTUL OPRIT”, 28 februarie 2018. "Fructul oprit" își continuă povestea la Antena 1. Actorii și membrii echipei de producție au filmat în locații spectaculoase din România, realizând noi episoade care vor putea fi vizionate în curând de telespectatori.

“FRUCTUL OPRIT”, 28 februarie 2018. În al cincilea și al șaselea episod, fanii serialului au putut urmări secvențe filmate în Istanbul și au putut să afle diagnosticul pe care i l-au dat medicii turci Soniei. De altfel, fanii serialului au putut să vadă cum evoluează căsnicia Soniei (Michaela Prosan) cu Tudor Caragea (Adrian Titieni), dar și cum se schimbă lucrurile între Sonia și Alex (Petru Păun), după ce acesta se oferă să-i fie alături și s-o ajute să-și rezolve problemele de sănătate. Luna de miere a soților Caragea a fost dată peste cap în momentul în care aceștia au primit o veste tulburătoare din tară și au aflat că mama Soniei, Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase), a suferit un grav accident de circulație.

[citeste si] 

“FRUCTUL OPRIT”, 28 februarie 2018. Povestea serialului "Fructul oprit", transpusă într-o manieră originală de scenariștii Simona Macovei și Radu Grigore, ia amploare, iar începând cu cel de-al șaptelea episod, care se va difuza miercuri, 28 februarie, de la ora 20.00, vor intra în scenă personaje noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel