Fructul oprit 26 decembrie. Program Antena 1

Fructul oprit
Fructul oprit

Fructul oprit, episod 17, s-a terminat cu o întrebare-cheie pentru fanii serialului - A murit sau nu Alex?

Fructul oprit. Răspunsul îl vom afla abia pe 16 ianuarie pentru că până atunci, Fructul oprit este în vacanță. Miercuri, 26 decembrie, programul Antena 1 este schimbat, iar serialul nu se află în grilă. Astăzi, de la ora 20:00, veți vedea filmul Love Actually.

Ultimul episod difuzat anul acesta, de Antena 1, din cel de-al doilea sezon „Fructul oprit" a adus în fața publicului, numeroase surprize, răsturnări de situație și suspans.

Serialul a înregistrat un record de audiență pe toate cele trei target-uri și a fost lider la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național. Un episod special de Crăciun, în care Moșul a venit încărcat cu cadouri, iar protagoniștii au trecut printr-o serie de schimbări importante.

„Fructul oprit" le-a oferit telespectatorilor, miercuri seara, un nou episod încărcat cu numeroase surprize și a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul televiziunilor, pe target-ul all urban și național. În intervalul 19.58 – 23.05, în ceea ce privește publicul de la orașe, Antena 1 a înregistrat o cotă de piață de 18,8% și un rating de 8,6 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV.

La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului "Fructul oprit", obținând o cotă de piață de 21,2 % și un rating mediu de 10,2 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV.

În minutul de aur 22,18, peste două milioane de români au ales să urmărească serialul produs de Ruxandra Ion


Episodul de aseară a adus în fața publicului momente neașteptate, dezvăluiri importante și răsturnări de situație care vor schimba radical viața protagoniștilor. La aproape șase ani de la moartea tatălui, Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) află adevărul despre părintele său și descoperă o altă față a lui pe care nu o cunoștea. Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) își deschide sufletul în fața ei și îi spune povestea lui. Ea află astfel că din cauza tatălui său, el a fost încarcerat pe nedrept, dar și alte lucruri care distrug imaginea pe care o avea construită despre propriul părinte, printre care și faptul că a stat în calea fericirii dintre mătușa ei - Margareta (Ana Ciontea) și Marius Cristescu.

Aflat la masa de Crăciun, alături de părinții lui, Ioan (Vlad Gherman) decide să-i dea o șansă tatălui său. "Am o femeie pe care o iubesc, am o familie care mă susține, ce aș putea să-mi mai doresc? Am toate motivele să fiu fericit de Crăciun și vreau să sărbătorim împreună!", le spune el Magdei (Maia Morgenstern) și lui Marius Cristescu. În plus, vestea pe care Ana i-o dă lui Ioan îl aduce pe acesta în culmea fericirii. "O să avem un copil!", îl anunță ea. "Este cel mai fericit Crăciun din viața mea", mărturisește Ioan, cu lacrimi în ochi.

Fructul oprit 2019


Sonia (Michaela Prosan) ia o decizie importantă și alege să nu se căsătorească religios cu Adrian (Bogdan Albulescu). "Aleg să fiu fericită!", îi anunță Sonia pe invitații veniți la eveniment. Îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, Sonia fuge cu Alex, hotărâți fiind să-ți trăiască povestea de iubirea. "Te iubesc!", îi declară el. Cei doi opresc pe marginea unui drum, coboară din mașină, iar acolo Alex o cere în căsătorie pe femeia iubită: "Sonia Baicu Popovici, vrei să fii soția mea în fața lui Dumnezeu până când moartea ne va despărți?". Pe același drum însă, Mihai, aflat în stare de ebrietate, conducea cu viteză! Ce s-a întâmplat cu protagoniștii în acest context, telespectatorii vor putea afla din următorul episod al producției.

Serialul "Fructul oprit" își continuă povestea și anul viitor! Sezonul 2 va reîncepe, pe 16 ianuarie 2019, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel