Frigărui de pui cu rozmarin. Rețetă simplă și delicioasă

frigărui
frigărui

Ce spuneți de niște frigărui de pui cu rozmarin?

Chef Liviu Balint are o recomandare gustoasă și sănătoasă pentru atunci când te decizi să încingi grătarul: frigărui de pui cu rozmarin. Ai nevoie de: 1,2 kg de piept de pui dezosat sau pulpe dezosate, 2 linguri de rozmarin tocat proaspăt, 60 ml vin alb sau vermut și un plic de Vegeta condiment lichid Barbeque pentru marinare care poate fi folosit pentru toate tipurile de carne la grătar.


Mod de preparare frigărui de pui cu rozmarin


Puiul se tăie în bucăți de 3-4 cm și se pune într-un bol. Se amestecă cu vinul, rozmarinul, piperul și plicul de Vegeta condiment lichid Barbeque pentru marinare. Se acoperă și se lasă deoparte pentru a se ‚pătrunde' 30 min, după care se scoate puiul din marinadă. Bucățelele de carne se aliniază militărește pe bețișoarele de frigărui, care apoi se pun destoinic pe grătar pentru 8-10 minute, respectiv câte 4-5 minute pe fiecare parte. Frigăruile se servesc calde, cu rondele de vinete și dovlecei la grătar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel