Freddie Mercury, ultima dorinţă. Dezvăluire la 28 de ani de la moartea artistului

Freddie Mercury
Freddie Mercury

Freddie Mercury, regretatul solist al trupei Queen, a avut o ultimă dorință înainte de moarte, iar prietenii săi au dezvăluit-o la 28 de ani de la decesul muzicianului, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

Prietenii lui Freddie Mercury au povestit la aproape 28 de ani de la moartea artistului cum și-a luat muzicianul la revedere de la viață. Mercury a murit pe 24 noiembrie 1991, după ce și-a petrecut ultimele zile în pat, refuzând să ia analgezice. Artistul era înconjurat de prieteni și a cerut să își vadă pentru ultima dată colecția de artă.

Prietenul său, Peter Freestone, a povestit pentru Express Online, că muzicianul care și-a petrecut alături de el ultimii 12 ani din viață, le-a cerut să îl mute la parterul vilei sale din West Kensington pentru a-și îndeplini o ultimă dorință. ”Freddie a coborât pe 20 noiembrie să își vadă colecția de artă pentru ultima dată”, a povestit Freestone. ”L-am cărat pe scări și s-a plimbat prin camere cu ajutorul nostru. Ne-a povestit cum a cumpărat unele dintre lucrări”, a povestit bărbatul.

Ce a mărturisit Elton John

Cântărețul ținea să participe la licitații și prietenul său, Elton John, și-a amintit de curând că muzicianul a continuat să cumpere lucrări chiar și în ultimele zile de viață. Elton a spus că "lui Freddie îi plăcea să colecționeze artă japoneză de la licitații. Chiar și atunci când era pe moarte încă mai cumpăra”.

“Era uimitor. În așa măsură iubea viața. Nici măcar atunci nu se gândea că moare. Încă se mai gândea la artă”, a spus prietenii lui Mercury. ”Nu arăta niciun fel de teamă de moarte. Nici teamă, nici tristețe”, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel