Fraudare alegeri 2009: Dragnea, dezvăluiri despre șefia Comisiei: Mă gândisem la el, dar m-a dezamăgit

Tudor Curtifan / 05 mai 2017 / 19:44

Liviu Dragnea s-a arătat dezamăgit de deciziile parlamentarilor PSD din Comisia juridică, în ceea ce privește amendamentele de grațiere. Mai mult, acesta a vorbit și despre Comisia parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor din 2009, făcând referire și la cine s-a gândit că ar fi putut să o conducă, dar l-a dezamăgit.

Liviu Dragnea a precizat în direct la România TV faptul că este foarte posibil să prefere să rămână președintele Camerei, să meargă în fața Comisiei să vorbească despre alegerile 2009, și nu să preia șefia Comisiei parlamentare de anchetă.

Întrebat dacă s-a gândit la o personalitate politică care ar putea conduce o asemenea anchetă, liderul PSD a precizat că: ”Mă gândisem, dar se pare ca mă gândisem greșit”, făcând aluzie la Șerban Nicolae.

Jurnaliștii prezenți în studio au încercat să afle dacă președintele PSD a făcut referire la Șerban Nicolae, însă Liviu Dragnea insistat și a precizat din nou doar că ”mă gandisem la cineva, dar se pare că mă gândisem greșit”, evitând să ofere un nume.

 [citeste si]