Fed Cup: Franța - România. Care ne sunt șansele. Donații pentru a le aduce acasă pe fete

George Cosac este optimist înainte meciului de Fed Cup dintre Franța și România, la tenis feminin, chiar dacă sunt probleme cu finanțarea din partea MTS.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, susţine că România are 51% şanse de a câştiga meciul din semifinalele Fed Cup cu Franţa, programat la Rouen, în perioada 20-21 aprilie. 'Nu va fi un meci uşor cu Franţa. Eu am spus că avem 51% şanse de a câştiga. Franţa are o echipă echilibrată, am văzut că vor veni Garcia şi Mladenovic. Dar noi ne bazăm pe Simona, pe fetele de la dublu... Însă trebuie să luăm în calcul şi publicul francez care este extrem de zgomotos. E un public cunoscător care ştie când să te şicaneze şi când să îşi încurajeze echipa', a declarat, vineri, Cosac.

Să aducem fetele la Bucureşti aşa cum se cuvine

'Această echipă de Fed Cup a crescut odată cu noi. Dacă vor câştiga trofeul va trebui să le îndeplinim orice dorinţă. Dacă vor dori, le vom aduce cu un avion privat la Bucureşti. Dacă România va avea o echipă campioană mondială credeţi că mai contează cu ce se întorc? Asta în condiţiile în care FRT nu primeşte niciun ban de la MTS. Dar sunt convins că sunt destui admiratori care vor contribui, aşa cum au dat un leu pentru Ateneu, ca să aducem fetele la Bucureşti aşa cum se cuvine', a adăugat preşedintele FRT.

Meciul dintre echipele feminine de tenis ale Franţei şi României, din semifinalele Fed Cup, se va desfăşura în 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură. Pentru această întâlnire, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru. În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

Citește și:

Denisa Golgotă, în finalele individual compus la CE de gimnastică

Franța - România în Fed Cup. NU de Simona se tem franțuzoaicele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel