Franţa dezaprobă decizia autorităţilor indoneziene de a extrăda un cetăţean francez spre Hong Kong

Ministrul de externe francez, Jean-Yves Le Drian, ''dezaprobă'' decizia Indoneziei de a extrăda spre Hong Kong un cetăţean francez, Mathias Echčne, care a fost închis din 2017 din cauza - potrivit susţinătorilor săi din Franţa - unui litigiu comercial, relatează AFP.

Dezaprob această decizie care a fost luată de autorităţile indoneziene fără ca noi să fi fost informaţi şi în timp ce preocuparea noastră cu privire la deteriorarea stării de sănătate a domnului Mathias Echčne era cunoscută", a declarat ministrul francez într-un comunicat.

Potrivit susţinătorilor cetăţeanului francez care au trimis o solicitare Ministerului Afacerilor Externe, el a fost închis încă din 29 iulie 2017 într-o închisoare din Bali pentru o dispută comercială cu foşti asociaţi din Hong Kong.

Mathias Echčne a fost atent monitorizat de serviciile noastre consulare la Jakarta. El va continua să beneficieze de tot sprijinul şi asistenţa consulatului nostru din Hong Kong", a precizat ministrul de externe francez Le Drian în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel