Urmărește emisiunea live


Frans Timmermans, în România. Mișcarea celor de la Corupția Ucide: ADEVĂRUL trebuie să iasă la iveală

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans vine la București pentru a intra în dialog cu cetățenii. Reprezentanța Comisiei Europene la București precizează că evenimentul se va desfăura pe data de 20 aprilie, participarea la dialogul cu înaltul oficial european fiind condiționată de completarea unui formular.

Cei de la Corupția Ucide au anunțat că vor să participe la eveniment pentru ca Frans Timmermans să afle adevărul.

"SHARE | Ne organizăm, participăm activ. Pentru că adevărul trebuie să iasă la iveală. Demonstrăm că rezistăm în mod corect şi demn", se arată pe pagina Corupția Ucide.

[citeste si]

"Vrei să discuți despre viitorul Uniunii Europene și despre modul în care ea ar putea răspunde mai bine nevoilor și preocupărilor tale? Vrei să știi care sunt scenariile propuse și cum poți să te implici activ în dezbaterea lor? Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, va discuta aceste teme joi, 20 aprilie 2017, începând cu ora 17.30, în sala Auditorium (Muzeul National de Artă, București, sector 1).

Pentru participarea la dialog, te rugăm să completezi formularul de înscriere: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/bucarest2

Dacă ai o întrebare de adresat domnului Timmermans, te rugăm să ne-o trimiți prin mesaj privat. Accesul va fi permis în limita locurilor disponibile. Dialogul va fi deschis presei și va putea fi urmărit în direct on-line. Participarea la dialog presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Cetățenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter și Facebook, utilizând hashtag-ul #EUdialogues. Dialogul va avea loc în limba engleză", se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel