Francezul Herve Renard, noul selecţioner al Arabiei Saudite

Francezul Herve Renard, care a demisionat din postul de selecţioner al Marocului, la două săptămâni după eliminarea surprinzătoare de la CAN 2019, a fost numit la conducerea tehnică a reprezentativei de fotbal a Arabiei Saudite, informează AFP.

"Fericit să încep o nouă aventură în Arabia Saudită, pe un nou continent", a scris Herve Renard pe contul său de Twitter, făcând aluzie la perioadele petrecute în Franţa (Sochaux, Lille) şi în Africa (Zambia, Cote d'Ivoire, Maroc...).

Federaţia de fotbal din Arabia Saudită a confirmat informaţia, preşedintele său Yasser Al-Misehal afirmând că "alegerea s-a făcut pentru un nume mare, capabil să aducă un plus fotbalului saudit".

În vârstă de 50 ani, Herve Renard a sosit în Maroc în 2016 şi a demisionat pe 21 iulie. Spre surpriza generală, echipa Marocului, finalista Cupei Africii pe Naţiuni în 2004 şi sfertfinalistă la ediţia trecută, a fost eliminată pe 5 iulie în optimile de finală, cu 4-1 la loviturile de departajare, de naţionala Beninului, debutantă la această competiţie, care a încheiat meciul cu un om mai puţin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel