Fiica lui Cristi Dulca, la ”Românii au Talent”. Directorul de imagine Rapid București, dezvăluirea serii

O tânără a reuşit să uimească juriul de la Romanii au talent cu un dans contemporan pe ritmuri folclorice şi versuri hip-hop. Francesca Dulca este fiica fostului căpitan al Rapidului și fost selecționer al echipei de tineret a României, Cristi Dulca.

Moment de dans contemporan care l-a încântat și pe drasticul Mihai Petre la Românii au Talent.  

„Mi-a placut foarte mult dansul tău. Îi apreciez pe cei care ştiu să exprime sunetul prin mişcare şi care atrag atenţia asupra părţilor corpului pe rând. Cred că ai un viitor frumos în dans", a spus Mihai Petre. Cea care a zmuls aceste vorbe de la Mihai Petre este Francesca Dulca, fiica lui Cristian Dulca.

(w670)

La scurt timp după acest eveniment, Lucian Ionescu, directorul de imagine al echipei Rapid București a postat pe Facebook următorul mesaj: 

"Întâmplător îmi aruncam ochii la "Românii au talent". O copiliță executa un număr de dans contemporan. O cunoșteam de undeva, dar de unde? Apoi, hop! Francesca Dulca. Evident că l-am sunat pe tatăl fetei. Îi simțeam emoția în voce.

-Cristi, frățioare, e clar, tu ești "pârnăiaşul" grupului. Fii-tu, Marco, fotbalist, Francesca super viitor cu dansul contemporan.

-Da, măi Luci, dar eu am un campionat și o Cupă cu Rapid!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel