Frații Becali - Borcea, sentință. Serghei Mizil: E o imbecilitate!

Darius Muresan / 20 feb 2018 / 21:45
serghei-mizil
serghei-mizil

Serghei Mizil a comentat noile condamnări din dosarul ”Mită pentru judecătoare” în Dosarul Transferurilor.

Serghei Mizil consideră că este o nedreptate ceea ce se întâmplă, Cristi Borcea nefiind implicat în dosarul "Mită pentru judecătoare" în care fosta judecătoarea Geanina Terceanu a fost condamnată pentru că a luat mită pentru a dispune achitarea inculpaților în Dosarul Transferurilor din fotbal.

Serghei Mizil susţine faptul că nu ar fi trebuit să aibă nicio legătură Cristi Borcea cu dosarul "Mită pentru judecătoare" în care fosta judecătoarea Geanina Terceanu a fost condamnată pentru că a luat mită pentru a dispune achitarea inculpaților în Dosarul Transferurilor din fotbal, scrie Spynews

„Borcea nu a avut nicio legătura în dosarul ăsta. E o imbecilitate. Nu a vrut să o descrie, asta a fost intenția ei. Cristi Borcea a fost băgat la oală. Erau o groază de chestii care nu aveau nicio legătura. Cel mai rău îmi pare de Victor și de ăia. Alții fac o groază de nenorociri și ei... E îngrozitor. Alții fac mii de fapte și ei....", este reacţia lui Serghei Mizil pentru Antena Stars.

[citeste si]

Cristian Borcea a fost achitat de magistrați în acest dosar. În acest dosar a fost implicat și Giovani Becali. Victor Becali se întorce la închisoare. Victor Becali a primit o condamnare de cinci ani și patru luni de închisoare în dosarul în care era acuzat că i-a dat mită judecătoarea Geanina Terceanu ca să scape de pedepsă în Dosarul Transferurilor.