Fotbalist de 18 ani, găsit mort în pat

Un nou caz de moarte subită în lumea fotbalului. Thomas Rodriguez, fotbalist de doar 18 ani, a fost găsit mort vineri dimineață în patul său.

Thomas Rodriguez, un fotbalist de doar 18 ani de la academia clubului FC Tours din liga secundă franceză, a fost găsit mort în patul său, relatează presa franceză. 

Liga franceză profesionistă a decis să amâne meciul dintre FC Tours şi Valenciennes programat vineri 9 martie şi să impună un minut de reculegere la toate meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2 din acest weekend. 

Moarte trasă la indigo


Rodriguez a fost găsit fără suflare în patul său vineri dimineaţă, iar acest deces survine la doar cinci zile după ce italianul Davide Astori, 31 ani, căpitanul echipei Fiorentina, a murit în împrejurări similare într-o cameră de hotel la Udine, înaintea unui meci de Serie A.

Procurorul Antonio De Nicolo a declarat într-o emisiune de televiziune că moartea lui Astori a fost una naturală şi că noi detalii vor fi disponibile după efectuarea analizelor de ţesuturi în următoarele 60 de zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel